Våra produkter

Vi erbjuder köttlådor av högsta kvalitet. Nötköttet är ekologiskt och kommer från våra egna djur som fötts och levt hela sitt liv på gården. Beställ köttlåda direkt på webben.

Köttlådor av högsta kvalitet!

Nötköttet är ekologiskt och kommer från våra egna djur som fötts och levt hela sitt liv på gården. Vi skickar våra djur till Norrbottensgårdens slakteri på Storheden i Luleå som slaktar, styckar och förpackar vårt kött. Alla köttdetaljer och köttfärs är vakuumförpackade och märkta för bästa hållbarhet. Vi slaktar kontinuerligt under hela året. En viss väntetid kan förekomma.

Vi rekommenderar våra kunder att ytterligare möra köttdetaljerna i kylen i minst en vecka för att medverka till en bättre mörning av köttet.

Köttlåda 20 kg från Blomfeltsgården

20 kg köttlåda

Detaljer som kan finns med är: Filé, entrecôte. ryggbiff, innanlår, ytterlår, högrev, bog, fransyska, rulle, rostas, rostbiff och flankstek.

Innehåll: 10 kg köttdetaljer samt 10 kg nötfärs (ca 800 g/ fp) Innehållet i lådorna varierar. Lådan innehåller en filé eller en entrecôte.

PRIS: 3600 kr, 180 kr/kg

Köttlåda 10 kg från Blomfeltsgården

10 kg köttlåda

Innehåller 5 kg varierande köttdetaljer samt 5 kg nötfärs (ca 800 g/ fp). Observera att filé eller entrecôte ej finns i 10 kg-lådorna.

PRIS: 1800 kr, 180 kr/kg

Svensk nötfärs från Blomfeltsgården

Nötfärs á 750g

Vi säljer nötfärs förpackad i ca 750 g/fp.

PRIS: 120 kr/kg

Hämtning

Våra köttlådor finns för avhämtning hos oss i Ale under en viss dag och tid.

Hemleverans

Vi erbjuder hemkörning inom Luleå och Boden mot en extra avgift på 150kr per leverans.

Enkel betalning

Betalning sker vid leverans. SWISH eller kontantbetalning.
På Blomfeltsgården i Ale som ligger några mil sydväst om Luleå driver Nils-Olof och Liselott Rehnman ett ekologiskt lantbruk med mjölk och nötköttsproduktion. Hos oss kan du beställa lokalproducerat ekologiskt nötkött som kommer från våra mjölkkor och stutar.

Kontakta oss

Följ oss på sociala medier